Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

SIBS gruppelederkurs, Norge

april 4 - april 5

Opplæring i bruk av søskenintervensjonen SIBS

Ønsker du å bli gruppeleder og gjennomføre grupper for søsken til barn med funksjonsnedsettelse og deres foreldre sammen med dine kolleger? Meld deg på opplæring i bruk av søskenintervensjonen SIBS!

Todagers SIBS fagkurs på Frambu

Torsdag 4. og fredag 5. april 2024 inviterer vi til todagers fagkurs om gjennomføring av SIBS intervensjonen for søsken til barn med funksjonsnedsettelser og deres foreldre.
Kurset går fra kl. 09.00 til kl. 15.30 begge dager og består av undervisning, eksempelfilmer og praktiske øvelser i mindre grupper. For å kunne delta i kurset er det obligatorisk å først ha gjennomført SIBS nettkurs (gratis).

Nettkurset finner du her: Søskenintervensjonen SiBS (forkurs)

Påmelding til fagkurset og praktisk informasjon

Kurset gjennomføres på Frambu senter. Deltakelse på SIBS kurset er gratis. Dersom du ønsker å kjøpe lunsj, må dette meldes inn i påmeldingsskjema. Det tilbys ikke overnatting på Frambu, men kontakt oss gjerne dersom du ønsker forslag til aktuelle overnattingssteder.

Gjennomføring av SIBS intervensjonen krever at minimum fire ansatte er trente gruppeledere. For å kunne ta kurset må du derfor enten komme fra en kommune som allerede har trente gruppeledere i SIBS eller melde deg på kurset sammen med tre andre kolleger.

Dersom det blir stor pågang på kurset må vi dessverre prioritere å gi plass til påmeldte fra kommuner/helseforetak som allerede tilbyr SIBS eller som er med i ett av søskenprosjektets prosjekter (SIBS RCT, KomSIBS, SIBS Danmark).

 

Påmeldingsskjema og nærmere detaljer legges ut på linken under:

Opplæring i bruk av søskenintervensjonen SIBS

 

Detaljer

Start:
april 4
Slutt:
april 5
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://frambu.no/kurs/opplaering-i-bruk-av-soskenintervensjonen-sibs-5/

Arrangør

Søskenprosjektet
Epost
tva@frambu.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Frambu Kompetansesenter for sjeldne diagnoser
Sandbakkveien 18 1404 Norge + Google-kart
Vis Sted nettside