Fredag 25. og lørdag 26. februar kl. 13:30 spiller Brageteatret forestillingen Patricks triks på Vega Scene i Oslo. Forestillingen er spesielt laget for barn på 5.-7. trinn, og har til nå turnert i Den Kulturelle Skolesekken (DKS) i Viken.

Patricks triks handler om Patrick og broren hans. Vi møter to skuespillere på scenen, som spiller Patrick og broren – som igjen spiller mange andre karakterer. Patrick overhører en samtale mellom mamma og pappa på kjøkkenet, og får på den måten vite at han skal få en bror. Han får også vite at denne broren kanskje ikke blir som andre brødre, og kanskje ikke vil kunne snakke. Forestillingen handler så om Patricks reise for å lære mer om hvordan han som storebror kan hjelpe broren sin. Mer om forestillingen: https://www.brageteatret.no/forestilling/patricks-triks/

I etterkant av forestillingene vil vi ha en ettersamtale. Denne er helt frivillig å bli igjen for. På fredag vil samtalen være med psykiater Anne Kristine Bergrem (som har vært en god samarbeidspartner i arbeidet med forestillingens tematikk), og på lørdagen vil samtalen være med psykolog i BUP og doktorgradstipendiat Solveig Krichhofer (som for tiden skriver en doktorgrad om barn som pårørende). Skuespillerne vil også delta på denne samtalen.