Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

SIBS gruppelederkurs

7. desember 2023 - 8. desember 2023

SIBS gruppelederkurs

Ønsker du å bli gruppeleder og gjennomføre grupper for søsken til barn med funksjonsnedsettelse og deres foreldre sammen med dine kolleger? Meld deg på opplæring i bruk av søskenintervensjonen SIBS!

Todagers SIBS fagkurs på Frambu

Torsdag 7. og fredag 8. desember 2023 inviterer vi til todagers fagkurs om gjennomføring av SIBS intervensjonen for søsken til barn med funksjonsnedsettelser og deres foreldre.
Kurset går fra kl. 09.00 til kl. 15.30 begge dager og består av undervisning, eksempelfilmer og praktiske øvelser i mindre grupper. For å kunne delta i kurset er det obligatorisk å først ha gjennomført SIBS nettkurs (gratis).

Nettkurset finner du her: Søskenintervensjonen SiBS (forkurs)

Påmelding til fagkurset og praktisk informasjon

Kurset gjennomføres på Frambu senter. Deltakelse på SIBS kurset er gratis. Dersom du ønsker å kjøpe lunsj, må dette meldes inn i påmeldingsskjema. Det tilbys ikke overnatting på Frambu, men kontakt oss gjerne dersom du ønsker forslag til aktuelle overnattingssteder.

Påmeldingsskjema og nærmere detaljer legges ut på følgende lenke når det er klart: https://frambu.no/kurs/opplaering-i-bruk-av-soskenintervensjonen-sibs-6/

Detaljer

Start:
7. desember 2023
Slutt:
8. desember 2023
Kategori for Arrangement:

Sted

Frambu Kompetansesenter for sjeldne diagnoser
Sandbakkveien 18 1404 Norge + Google-kart
Vis Sted nettside